| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 1:45 am Mesaj konusu: BİLMİYORUM YERİ Mİ DEGİLMİ MERHABA HERKESE |
|
|
BEN KONYADAN SALİH YEDİ NUMARAYA YENİ FARKETİM ÖZÜR HATA DİZİYİDE YENİ FARKETİM ONUN İÇİNDE ÖZÜR BÖYLESİNE GÜZEL SÜPER ÖTESİ BİR DİZİ ARMAGANIYLA , HAYDARIYLA , VAHİT EMİSİYLE , AYTEN ,RUYA, CANSU , MERYEM,ZELİHA YENGE , RECEP,SATILMIŞ,SABİT,BERAT,ASİYE VE DAHA NİCELERİ HA UNUTUMUŞUM YUSUF GUDUK ) EVREN ) YAW HARİKA ANTILMAZ GÜZELLİKTE BİR DİZİ HALLA TEKRAR TEKRAR İZLİYORUM BU KADRO ACABA BİR ARAYA BİR DAHA GELİRMİ MERAK EDİYORUM . BURDA GORDUGUM KADARIYLA TUBA HANIM,GULDEN HANIM,AYÇA HANIM BURDA YANILMIYORSAM BU KONU HAKKINDA RİCA ETSEM AYDINLATIRMISINIZ ? SAYGILARIMLA KONYADAN SALİH |
|
| Başa dön |
|
 |
raskolnikov Üye

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba salih,
ben uzun zamandır foruma giremedim ama özellikle gülden abla foruma sıklıkla girerdi. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekürler kardesim merak la beklyiroum inşallah gelriler bir selam vermeleri bile yeter bana ) |
|
| Başa dön |
|
 |
yeniceri38 Üye

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 12:45 am Mesaj konusu: |
|
|
hadimli öncelikle siteye hoşgeldin.bende uzun zamandır giremiyordum siteye senin sayende bizde kelam etmiş oluruz.
ilk olarak yedi numaranın tekrar toplanması neredeyse imkansız daha öncesinde bu konuda çok çaba oldu ama bir sonuç alınamadı.Ne olursa olsun kalbimizde siz dostlarla yaşamaya devam edecektir.
Evet ayten abla ile gülden abla foruma uğruyorlar.Hatta bu konuda ben şanslı isimlerdenim.Forumda yazdığım ilk mesaja ayten abla cevap yazmıştı.
Hadimli onlar mesaj yazmasalarda yazdıklarımızı okuyorlar bundan emin olabilirsin.Kendine iyi bak görüşmek ümidiyle... _________________ Hayat kaybetmekten korkmayanları seviyor galiba...Armağan (17.bölüm Haydar'a)
!!UNUTULMUYACAKSINIZ!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| SAOLASIN YENCERİ KARDES BENDE BİLİYORUM İMKANSIZ OLDUGUNU OLSADA ESKİ PERFORMANS KESİNLİKLE OLMAZ ÇÜNKÜ AZ DEGİL 9-10 SENE OLMUŞ HERKES İN HAYAT KAVGASI AGIRLASTI , BAŞKA PROJELERDE EKİP DAGILDI , HAKLISIN BUNA SENARYO LAZIM YANİ DEDİGİN GİBİ KISACA YÜREGİMİZDE YAŞATMAK EN DOGRUSU O DEGERLİ İNSANLAR DA DÜŞÜNMÜŞTÜR BUNLARI BU KONUYU KAPATMAK EN DOGRUSU ÇÜNKÜ GÜLDEN ABLA , AYÇA ABLA , TUBA ABLAYI ÜZMEYELİM ONLARIN ELLİNDEN BİRŞEY GELMİYOR . GELSE İNANIYORUM BUGÜN BAŞLAR BU DİZİ SUNADA İANINIYORUM BU DİZİ ONLARIN EN COK OYNAMAK İSTEDİGİ DİZİ DİR . |
|
| Başa dön |
|
 |
sidar Üye

|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle hoşgeldin hadimli_42.
yedinumara ekibi tekrar toplaması ile ilgili çok konuşuldu ama bu zamana kadar bi sonuca varılmadı yani olmuyacak gibi bişi tabiki ayten abla yada gülden abla yazıları okuduktan sonra sana net bi cevap verirler. _________________ sadece yedi numara!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
HOŞBULDUK KARDESİM
En son hadimli_42 tarafından Sal Tem 27, 2010 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolasın kardesim hoşbulduk keşke gelip yazsalar gercekten sevinirim sizler gibi degerli arkdaslarımızın yedi numaradaki oynayan degerli büyüklerimle aynı mekan da olmak beni mutlu eder  |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
söyelmesi acı fakat bu sitede kimse kalmamıs nerdesiniz ya işte gecikmenin zararları ekranda görüpte yazımın ulaşıpta cevabını alacagım insanları ne yazık ki kaybetmişim tüh be neyse arkdaslar ben burdayım görüşürüz inşallah |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkdaslar izniniz olursa buraya kendimin 3 adet resmimi koyuyorum işte ben
eger yasaksa silerim söylemeniz yeterli
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin hadimli.forumun eskisi gibi sık uğranılmadığı doğrudur,normaldir de.
ama yine de forumu araştırıp biraz derinliklerine
indiğinde senin hislerine tercüman olcak bi çok yazı,resim göreceksin...
çok seveceksin forumumuzu. _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
| evet formda derinlere indikçe cok güzel paylaşımlar var ciden güzel ama bu mutlu yedi numara ailesine geç katılmak benim hatam özür dilerim tabiki yine beraberiz ara sırada olsa sizleri görmekte güzel saol hoşbulduk kalpfatihi ha bu arada yazdıgın son senaryoda güzel elline ve yüregine saglık |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hadimli_42 demiş ki: | | bu arada yazdıgın son senaryoda güzel elline ve yüregine saglık |
teşekkürler hadimli,beğendiğine sevindim . _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arada hadimli,bizim recep'te(volkan girgin)hadimli'dir biliyor musun? _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 04, 2010 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
cidenmi face o kadar arkdaslık teklifi yoladım kabul etmedi hemşerim demek ha harbi senden duydum ) kalpfatihi sevindim bu habere ona ulaşabilirmiyim varmı imkanı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Prş Ağu 05, 2010 9:28 am Mesaj konusu: |
|
|
valla ona ulaşabilir misin bilmiyorum ama,forumda Kadro kısmında "Volkan Girgin'le Röportaj" diye bi başlık var onu oku istersen,ilgini çekecektir.
röportajı "hadimin sesi" adlı bir yerel gazete yapmış, zamanında internette bulmuş foruma koymuştum. _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
hadimli_42 Üye

|
Tarih: Cum Ağu 06, 2010 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol kardeşim paylasımın için teşekürler vala az daha kurcalasak derine insek akrabada cıkarız volkan abiyle ) hadim konyaya baglı küçük güzel bir ilçedir yolunuz düşerse bana ulaşın beklerim gerek halkı gerekse dogal güzellikleri yle tanınır .
BUYRUN KONYA / HADİM
 |
|
| Başa dön |
|
 |
tehlike07 Üye
|
Tarih: Pzr Ağu 29, 2010 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende hadimli arkadaş gibi diziyi geç farkedenlerdenim. aslında bunda yaş faktörü de etkili.. 20 yaşındayım, on yıl önce dizi başladığında daha bir çocuktum
ama aklımda diziden kırıntılar kalmış, geçen gün youtube a yazdım bir kaç seçme sahne izledim ve diziyi baştan izlemeye başladım..
herkese tekrardan selamlar  |
|
| Başa dön |
|
 |
|