7 Numara Forum (Yedinumara.net) :: Başlığı Görüntüle - Yeniden 7 Numara (Son Bölüm)
Pano Ana Sayfası 7 Numara Forum (Yedinumara.net)
7 Numara Hayranları Forumu

YardımYardım   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Yeniden 7 Numara (Son Bölüm)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Pano Ana Sayfası -> Senaryolar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kalpfatihi
Üye

MesajTarih: Cmt Ekm 03, 2009 2:43 pm    Mesaj konusu: Yeniden 7 Numara (Son Bölüm) Alıntıyla Cevap Gönder

--------------------------------------------------------- Yeniden 7 Numara (Son Bölüm) -----------------------------------------------

yedi numara evi:

(yedi numara evi görüntüye gelir,zeliha yenge pencerededir. kamera ona doğru yaklaşır)
zeliha:(dalgın dalgın karşıya, tek bir noktaya bakmaktadır,hüzünlüdür.)
vahit:(elindeki mektubu masanın üstüne koyar,o da hüzünlüdür,zelihaya doğru yaklaşır iki elini zelihanın omuzuna atar) hadü pencereyü kapatta içerü gel kınalı keklüğüm, üşüteceksün.
zeliha:(sakin sakin pencereyi kapatır,yavaş hareketlerle koltuğa oturur masanın üstindeki mektuba bakar,ağlamaklı olur)
vahit:(zelihanın yanına oturur) zamanu geldi haa...
zeliha:evet,zamanı geldi vahidim...
(yerinden kalkar duvardaki yedi numara ailesinin resmine bakar,ufak bi tebessüm belirir yüzünde)

armağanla haydar:

armağan:nereye gitti bu telefon yaaa,haydar canım şu telefonumu çaldırsana,bulamıyorum.
haydar:(kıravatını bağlamaya çalışmaktadır) armağan sen ne dedüğünü bilmiyon galüba, neden çaldırayum canum,o kadar para verdük,yazuk değül mü?
armağan:haydaaaaar.çaldır derken onu kastedmedim.telefonunla beni ara da sesinden anlayalım nereye koyduğumu.(gülümser)
haydar:heeeee tamam çalduruyom şimdü.(telefonundan armağanı arar) meşgul çalıyo.
armağan:meşgul mu?Allah Allah,nasıl olur.
(sağa sola bakar)
(salondan çocuk sesi gelmektedir)
armağan:okan kiminle konuşuyosun sen.
okan:yüya teyje, biz zeliya ninemleye gidiceeeej.
armağan:hiiiii!!! rüya teyzeni mi aradın sen.hay Allah (gülerek telefonu oğlunun elinden alır) alo rüya, bizim küçük canavar gizlice almış telefonu seni aramış...
neyse biz çıkıyoruz şimdi sizi alırız yolda ,hadi görüşürüz.
haydar:okan'ı kucaklar,demek telefonu gizlüce alup rüya teyzesünü aramış haa,daha 5 yaşunda şunun yaptuğına bak (oğlunun başını okşar),zamane çocuklaru cin gibü armağan.
armağan:(gülümser)babasına çekmiş ,oda büyüyünce babası gibi büyük bi matematikçi olacak dimi benim akıllı oğlum.
okan:hayyyyıy ben doktoy olucaaam.
armağan:yanağını sıkar ayyy canım benim.
haydar:hazır mısın armağan,hazırım tamam sen tuba'yı al beşikten, gidelim dikkat et uyandırma ama.
haydar:tamam merak etme.(öteki odaya gider,ilk önce öper sonra yavaşça kucağın alır tuba bebeği...)
kızımuzda annesine çekmüş, tıpku senün gibü dünyalar güzelü,insan bakmaya kıyamıyo.
armağan:(utanarak gülümser) hadi çıkalım...

(duvarda ki resim gelir görüntüye;gelinlikle armağan,damatlıkla haydar ve diğer yedi numara ahalisi)

evrenle rüya:

(televizyonda 'al yazmalım' ın son sahnesi vardır.)
(rüya peçete paketinden bir peçete alır göz yaşlarını siler,bir tane de evrene verir o da siler göz yaşlarını Smile )
rüya:(ağlayarak) bu... bu... bu fi..filmi her iz...her izlediğimde a...a...ağlıyorum yaaaa.
evren:ben de...ama çok acıklı,hele son sahnesi.
(ikisi beraber ağlamaya başlarlar Smile )
(oyuncaklarıyla oynayan küçük nuray ağlama sesini duyunca emekleye emekleye evrenle rüyanın yanına gider,bi evrene bi rüyaya bakar,ağzını büzer o da ağlamaya başlar Smile )
(evrenle rüya ilk önce nuray'a sonra da birbirlerine bakarlar... bi anda kahkahayla gülmeye başlarlar)
rüya:nurayı yerden kaldırır,ayyy tamam tamam cici kızım benim,bişey yok,bişey yok.
evren:ağlama canım kızım,bak şimdi armağan halanla,haydar dayın gelicek zeliha ninenlere gidicez.
rüya:evren nuray'ı al da hazırlanayım, birazdan burda olurlar (nuray'ı babasına uzatır).
evren:gel bakayım babaya gel.
(nuray evrenin kucağına doğru atılır)
evren:aferim güzel kızım.(kucaklayıp öper)ohhh,mis gibi de kokarmış.
rüya:daha bu sabah bıcı bıcı yaptık,mis gibi olduk.
...
(aradan zaman geçer)
evren:(saatine bakar) nerde kaldılar.
rüya:şimdi gelirler.
(düüüüt düüüüüüt korna sesi gelir)
rüya:heh geldiler hadi inelim.

(duvardaki resim gelir görüntüye gelinlikle rüya,damatlıkla evren ve diğer yedi numara ahalisi)

cansu ile yusuf:

(cansu elinde ip, kapının köşesine çökmüşür)
cansu:(fısıldar) çağlar,güney tam babanız gelince ipi gericez tamam mı.
çağlar-güney:(ikizler gülmemek için kendilerini zor tutmaktadırlar) tamam.
cansu:şiiişt,sessiz olun geliyo galiba.
(yusuf güdük içeriye doğru gelir,tam kapıdan geçerken bizimkiler ipi gererler, yusuf takılıp düşer)
yusuf:aaaaahhh!!! (yüzükoyun yere yapışmıştır Smile )
cansu-ikizler:(kahkahayla gülmektedirler)
yusuf:aaaahhh!!! (kolunu tutar) kolum... kolum kırıldı.
cansu:korkuyla yusufun yanına gider.neee! kolun mu kırıldı.
çocuklar:baba! baba!(korkuyla babalarına doğru koşarlar)
cansu:(çok korkmuştur)hadi kalk hemen bi doktora gidelim,ahh aptalım ben, aptal.
yusuf:(kolunu bırakır,bu kez o gülmeye başlar)ehi ehi ehi ehi,nasıl da korktunuz ama,yaaa gıralıçam nasıl şaka yapılırmış.
çağlar-güney:ya baba yaaa,çok korkuttun bizi.
cansu:güdük kafa, senin bu yaptığına da eşşek şakası denir yani,ödümüzü kopardın.
yusuf:bana şaka yaparsınız haaa (gülmeye devam etmektedir)
(kalkar koltuğa atar kendini,atladığı gibi bi çığlık yükselir, korkuyla yerinden kalkar daha önce vahit emminin de üstüne oturduğu şaka oyuncağından gelmiştir bu ses Smile )
(cansu ile ikizler tekrar gülmeye başlarlar,bi süre sonra sonra yusuf da katılır onlara güdük ailesi hep beraber gülmektedirler kahkahayla Smile )
...
(aradan zaman geçer)
(yusuf güdükle,çocukar güreş yapmaktadırlar)
yusuf:(kendini yere bırakır) ahhh! tamam pes diyom,pes,yendiniz beni.
çağlar:anneee babamı yendik,yendik!!!.
güney:oleyyyy babamı yendik.
cansu:(hazırlanmaktadır) aferim benim aslanlarıma.hadi bakalım bırakın şimdi babanızı,zeliha ninenlere gidiyoruz.
çağlar-güney:oleeeeeeyyyyy.

(duvardaki resim gelir görüntüye; gelinlikle cansu,damatlıkla yusuf güdük ve diğer yedi numara ahalisi)

receple meryem:

(recep,meryem ve iki çocukları bir koltuğa oturmuş kahkahayla çizgi film izliyorlardır)
meryem:ayyyy ben şu "tum ve geri" ye bayılıyorum yaaa.
volkan:(gülürek)"tum ve geri" değil anne "tom ve jery".
meryem:sus bakiyim sen anneden daha mı iyi biliceksin,sonuçta köpekle köstebek değil mi bunlar, ne fark eder.
sedef:ihihihihi (gülerek) anne köpekle köstebek deyil ki bunlay kediyle köpek.
meryem:aaaaa yasaklıycam şu çizgi filmleri, hep yalan yanlış şeyler öğretiyolar küçücük çocuklara.
recep:kızma meryemüm kızma,boşver,neyse ne.biz gülmemüze bakalum dimü.(gülerek çocukalara göz kırpar)
...
meryem:recai,aysel'e haber verdin mi?
recep:verdim verdim,bizi alucaklar,siz hazırlanun anca çıkaruz.
meryem:volkan,sedef hadi bakalım kuzucuklarım, cicilerinizi giymeye,zaliha ninenlere gidicez.
volkan-sedef:oleeeeeeyyy!!!
(volkanla sedef meryemin kucağına atlarlar,annelerinin kucağında öteki odaya doğru giderler)
sedef:yaa annee yaaa, abime bişeyy söyle dil çıkayıyo bana.
meryem:volkaaaan uğraşma oğlum sedefle.
recep:ana yüreğü dediklerü bu oluyo demek kü, bir kere bile çocuklarunun isminü yanluş söylemedü (gülümser)

(duvardaki resim gelir görüntüye,gelinlikle meryem,damatlıkla recep ve diğer yedi numara ahalisi)

aytenle mesut:

ayten:(aynanın karşısındadır)yaaa hayatım şu göbeğime bak yaaaa,ben bu hallere düşecek kadın mıydım?
ne yaptın ettin sonunda kandırdın beni çocuk konusunda.
(gülümser) ama iyiki de kandırmışsın, daha doğmadı ama şimdiden onu o kadar seviyorum ki,annelik duygusu başkaymış...
mesut:hele bi doğsun, sen o zaman gör. düşünsene yumuk yumuk eller,küçüçük ayaklar,hele bi de bi kaç kelime etmeye başladığı zaman...hem sen böyle de çok güzelsin canım benim.
ayten:karnını tutar,hadi bakalım ayçacım biz şimdi biraz süslenelim,zeliha ninenlere gidicez.
(odaya doğru gider)biz gidiyoz babasıııııı!
mesut:yanlız biraz acele edin prensesler,daha yusuflarla,recepleri alıcaz,yine geç kalmayalım.
ayten:(öteki odadan sesi gelir)merak etmeeee yarım saate kadar hazır oluruuuuz.
mesut:(kendi kendine) hiç sanmıyorum ama (gülümser)
...
[(aradan 1.5 saat geçer)
ayten:hazırız.
mesut:ah ayten ahh.1 saat geç kaldık yine, zavallılar taş olmuşlardır bizi bekleye bekleye.
ayten:ama ne yapayım mesut, anca.
mesut:tamam tamam,hadi bir an önce çıkalım.

(duvardaki resim gelir görüntüye; gelinlikle ayten,damatlıkla mesut ve diğer yedi numara ahalisi)

cansuyla yusufun evinin önünde:

(cansu, yusuf ve ikizler (çağlar-güney) beklemektedirler)
cansu:heh geliyolar.
(araba onlara yanaşır)
ayten:(arabadan iner)yaaa arkadaşlar kusura bakmayın biraz beklettik galiba.
yusuf:yooo tam zamanında geldiniz, biz de yeni inmiştik aşağıya.
mesut:kafasını camdan çıkarır,ne? 1 saat geciktik ama.
cansu:(kahkahayla gülmeye başlar) aytenin böyle yapacağını bildiğimiz için 1 saat erken söyledik buluşma saatini.
(ayten hariç hepsi beraber gülmeye başlarlar)
ayten:(kızmıştır,yüzünü buruşturur)
mesut:ilahi cansu,valla bravo, harika bi plan.
cansu:(gülerek) planın patenti recebe ait,fikir ondan çıktı.
yusuf:ehi ehi ehi ehi.
ayten:keser misiniz şu gülmeyi artık.

receple meryemin evinin önünde:

recep:şu mesutun arabası değül mü?heh onlar,geliyolar.
(araba yaklaşır,cansu iner arabadan)
cansu:çak recep süper plandı ayten ilk defa tam zamanında geldi.
recep:(gülmeye başlar)he he he heeee.
ayten:hiç değişmiyceksin dimi,hep aynı gıcık recep.
recep:sana çekmişim,dua edelim de yiğenim sana çekmesin.
ayten:tabi ki annesine çekicek sana çekicek değil yaa.
recep:amma da büyümüş haa ayten bacu maşallah.
ayten:(gülümser) tekme bile atıyo dayısı.
recep:yok yav.tekme atıyo haaa.aferim bee,desene çok iyi anlaşıcaz ayça yiğenlimle.he he he...
(bi yandan konuşurken bi yandan da arabaya binmeye çalışırlar,yanlız bu o kadar kolay değildir Smile )
ayten:hay Allah'ım bana sabır ver.recep,ne gerek var bu kadar sıkışmaya kendi araban yok mu canım,zaten topu topu 10 dakkalık yer.
recep:senin benzine gelen zamdan haberin yok galiba ayten bacu,şimdi durduk yere masraf çıkarmanın ne manası var canum.müsrüflük.

haydarın arabasında:

(seyir halindedirler)
rüya:armağan,bilmiyorum bana mı öyle geldi ama telefonda zeliha yegenin sesinde sesinde bi acayiplik vardı sanki.
armağan:evet bana da öyle geldi,hasta falan mı acaba Allah korusun.
evren:canım öyle olsa söylemez mi hiç.
haydar:evren haklı.hemen panük yapmayun canum.her zaman kü gibü yine hafta sonunu beraber geçirelüm istemüştür.
armağan:umarım öyledir.
(yedi numara sokağına girerler)
rüya:şu aytenlerin arabası değil mi?
armağan:aa evet,tesadüfe bak aynı anda yetiştik.

yedi numara evi:

(kapı çalar)
zeliha:heh geldiler.
(vahitle beraber aşağı inip kapıyı açarlar)
(kapının açılmasıyla beraber bizim ufaklıklar nineee!!!,dedeeee!!! diye atlarlar zeliha yengeyle vahit emmnin üzerine.)
vahit:(derinden bi iç çeker) güzel torunlarım benim...
zeliha: ayyyyy! civcivlerim gelmiiiş.hoşgeldiniz canlarım. (bi yandan torunlarını severken, bi yanan da koçlarına piliçlerine hüzünle bakar.)
(bizimkiler bi şeyler olduğunu anlamışlardır,birbirlerine bakarlar kafalarında soru işaretleriyle)

yemek masasında:

cansu:ne güzel dimi, yedi numara ekibi tam takım burda.nasıl da özlemişiz sizi.
(tabaktan çekirdek alan elleri görürüz önce,sonra ellerin sahibini, "sabit'i")
sabit:telefonda zeliha yenge çok önemlü mutlaka gelmenüz lazum diyünce,atladuk geldük.
(bir başka el görürüz yine çekirdek alan tabaktan,sonra da sahibini,"satılmış'ı")
satılmış:he yaa.iyi ki de gelmişiz, ne kadar uzun zaman oldu görüşmeyeli...gurbet ellerinde onca sene kaldım,yüksek ticari zekam sayesinde büyük işler yaptım,bir sürü de para kazandım,
ama sonunda dedim ki kendi kendime, güzel memleketimden,memleketimin temiz,sıcak insanından,anadan,babadan,eşden dosttan sizlerden ayrı neyleyim ben parayı.
döndüm memleketime.sonrasını biliyosunuz zaten,evlendim,çoluk çocuk sahibi oldum.
ne zamandır sizi görmek istiyodum ama bi türlü fırsat olmuyodu kısmet bu güneymiş.çok özlemişim...
vahit:demek yüksek ticari zekan sayesünde büyük işler yaptun ,bir sürü de para kazandun haa hollanda da,biz pek öyle duymaduk ama.
satılmış:nasıl duydunuz siz vahit emmi.
vahit:(gülerek)bizim duyduğumuza göre girdiğün bütün işlerü batırmışsun.
satılmış:iftira vahit emmi,ticari başarımı çekemiyenlerin iftiraları hep bunlar.
(gülüşmeler)
vahit:eeee sen anlat bakalum sıyurtuk.seher kızum,torunlarum nasullar?
sabit:vahit emmi bana artık sıyurtuk demesen diyom ben.sonuçta 3 çocuk babası adam oldum.
vahit:(terliğine uzanır)üç çocuğunun olması senin bi sıyurtuk olduğun gerçeğini değiştirmiyo maalesef sıyurtuk,hem sana mu sorucam biee.(terliği atar kafasına)
sabit:amanın amanın (kafasını tutar) tamam vahit emmü ne istersen onu de.
vahit:heh şöyle.şimdü cevap ver bakalum?
sabit:seher çok iyi,selamlaru var.çocuklar da elleründen öperler vahit emmü.maşallah hepsü tosun gibü,galüba sana çekmüşler, (gülerek) maalesef çeküm hatasu olmuş.
vahit:terliğini çıkarır,bana bak ne demek istiyon sen.
sabit:amanın yine çıkardu,tamam vahit emmü kızma şaka yaptum,kızma.
vahit:eee asiye,berat sizden naber.
asiye:çok iyiyiz vahit dayı sağol.
berat:çok şükür,işler yolunda enişte.sayende...
vahit:bizüm kadir, hala okulun en çalışkanı mı.
asiye:he yaa vahit dayı birinciliği kimseye kaptırmıyo kerata.
sabit:normaaaal.babası berat,annesi asiye olan bi çocuktan da başka bişey beklemek saçma olur.
berat:sağol sabit abi...
zeliha:(merdivenlerden aşağı inmektedir)ohhh sonunda uyudular.(masadan bi sandelye çeker, o da oturur)
armağan:alacağın olsun zeliha yenge, sabit,satılmış,asiyeler taaa nerelerden gelecekler,bizim bundan son gün haberemiz oluyor.
zeliha:dedim ya süpriz olsun istedim.fena mı oldu haaa.
...
satılmış:ilk geldiğimiz günleri hatırladım da,yedi numara da belki az kaldım ama o günler hayatımın en güzel günleriydi.
haydar:kim derdi kü taşradan gelmiş 3 gençle şehürden gelmüş 4 kız böyle dost olucaklar.
ayten:zeliha yenge demişti aslında, hem de ilk tanıştığımız an, hatırlasanıza;
bunlar benim koçlarım bunlar da benim piliçlerim bundan böyle kardeş kardeş hep beraber yaşayacaksınız...
(1. bölümden o sahne gelir görüntüye)
(gülüşmeler)
recep:birbirimize alışmamız pek kolay olmadu ama.
(2-3-4-ve 5.bölümleden görüntüler gelir ekrana)
asiye:he yaaa.ama sonra öyle bi bağlandık ki birbirimize,evimiz satıldı ama biz yine de ayrılmadık,başka bi yedi numarada buluşturdu bizi kader.
(13 ve 14. bölümden görüntüler gelir ekrana)
rüya:aramızdan ayrılanlar olsa da biz devam ettik.
(10.bölümden satılmışın,57.bölümden sabitin ayrıldığı bölümden görüntüler gelir ekrana)
cansu:yeni gelenler gidenlerin yerini doldurdu çünkü.
(beratın,yusuf güdüğün,evrenin diziye katıldığı bölümlerden görüntüler gelir ekrana)
zeliha:sevincimizi de paylaştık,üzüntümüzü de,en zor zamanlarımızı biribirimize kenetlenerek atlattık.
(26.bölümden görüntüler gelir ekrana zeliha yengenin çocuğu olacak diye sevinirlerken ve bölümün sonunda zeliha yengeyi teselli ederlerken...)
vahit:7 Numarada tanıduk sevdayu.
(görüntüler gelir ekrana;7. bölümden sıfırın değeri ve bölümün sonunda vahitle zelihanın duygu yüklü konuşmaları,73.bölümden haydar armağana aşkını itiraf edişi...)
ayten:bazen kavga da ettik,birbirimizden de küstük.ee olacak o kadar (gülümser)
(43.bölümden (şaka bölümü) ve 82.(herkesin birbiriyle küstüğü bölüm) bölümden görüntüler gelir ekrana)
(gülüşmeler)
zeliha:(o da gülmektedir,bi süre sonra gülmesi ağlamaya dönüşür)
(herkes zeliha yengeye bakar)
zeliha:mutluluktan,mutluluktan ağlıyorum...
vahit:(onunda gözleri dolmuştur)
...
(bi sessizlik olur...)
armağan:zeliha yenge,vahit amca bize de neler olduğunu anlatmayacak mısınız?
zeliha:çocuklarım...bu sabah bi mektup aldık.
rüya:ne mektubu.
recep:kimden?
armağan:yoksa...yoksa O' mu?ondan mı?
vahit:(evet anlamında başını sallar) evet ondan.artık zamanı gelmiş...
recep:zamanumuz geldü mü?...
(herkesin gözleri dolu dolu olmuştur)
ayten:mek...mektubu bize de okur musun zeliha yenge?
zeliha:koynundan mektubu çıkarır,yedi numara jenerik müziği(slow) eşliğinde,tane tane okumaya başlar:

Mucizenin diğer adı demişti cansu yedi numara için, öyle tanışmıştık 7 Numarayla,öyle başlamıştı maceramız;
(ilgili sahne gelir ekrana,1.bölümden:
"cansu:kızlaar.
armağan:ne var.
cansu:7 Numara
ayten:o da nedir?
cansu:mucizenin diğer adı." )
(zeliha yenge mektubu okumaya devam eder.)
her geçen gün daha da bağlandık size,o kadar sevgi dolu,o kadar samimi,o kadar temiz, o kadar içten o kadar bizdendiz ki...
kısa zamanda bizleri de aldınız aranıza...
sizinle beraber sevindik,sizinle beraber üzüldük,hatta sizinle beraber aşık olduk...
bazen gülmekten yerlere yatmış, yüz kaslarımız ağrımış şekilde bulduk kendimizi sizinleyken,bazen de ağlarken, gözümüzden dökülen bi kaç damla yaşla.
bazen recep gibi müsrüflükten sakındık,
bazen rüya gibi bunalıma girdik,
bazen armağan gibi lafı dolandırıp dolandırıp söyledik,
bazen zeliha yenge gibi felaket senaryoları yazdık...
Sizden bize yansıyan ışık silip süpürüyodu sıkıntılarımızı,en zor zamanımızda sizinle bulduk teselliyi,
sizinle olduğumuz zaman ne dert kalıyodu,ne keder. bize kalan ağzımızdaki kocaman gülümseme
ve sevgiyle dolmuş bir kalp idi...
Dönüp tekrar hatırladığımızda sizinle ilk tanıştığımız zamanı,cansu ne kadar da haklıymış dedik kendi kendimize,
çünkü yedi numarayı "dizi" diye sınırlamamız haksızlık olurdu,
dizinin ötesinde bişeydi yedi numara,
bir mucizeydi,
evet evet bir mucizeydi,
mucizenin diğer adı...

Çok düşündüm dostlarım...artık zamanı geldi...
buraya kadarmış...
ama sakın ha üzülmesin kimse, bitmedi yedi numara, bitemez de zaten
neden biliyor musunuz?
çünkü;
yedi numara artık bizim bi parçamız...

(zeliha yenge mektubu masaya koyar)

herkesin yüzü tek tek görüntüye gelir;zelihanın,vahidin,armağanın,cansunun,aytenin,haydarın,recebin,yusufun,sabitin,satılmışın,asiyenin,beratın,evrenin,mesutun...
hepsi de hüzünlü,ama mutlu yüzler.

kapının önünde:

teker teker çıkarlar kapıdan,hepsi bi araya gelir,yukarı pencereye doğru bakarlar.
etraf karanlıktır,pencere görüntüye gelir pencerede belli belirsiz duran kişi hafifçe el sallar onlara.
bizimkiler de ona...
sonra kameraya dönerler,
el ele tutuşurlar, öne doğru hafifçe eğilerek selam verirler,
birbirlerine sarılıp el sallarlar bize...
sıcacık bakarlar gözlerimze,son kez...
ardından teker teker yedi numara'ya girerler.
en son zeliha yenge girer,
kapıyı yavaşça kapatır...

kamera tekrar karşıdaki pencereyi gösterir,"pencerede ki,yani O", pencereyi kapatır,perdeyi örter.
sonra yedi numara kapısı görüntüye gelir...
kapı aralanır,vahit emmi kafasını çıkarır aralıktan,komik haraketlerle sağa sola bakar ve elindeki kağıdı kapıya asar.
...
kağıtta "SON (!)" yazmaktadır...

yedi numara jenerik müziği, bu kez daha hüzünlü çalar...

............:::SON (!):::............

"Yeniden 7 Numara" senaryo serüveniminde,yazdıklarımı okuyan,yorumlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum...

Saygı ve Sevgilerimle...
Fatih EKİNCİ

kalpfatihi
Üye

MesajTarih: Cmt Ekm 03, 2009 4:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"keşke 100'e kadar devam etselerdi,sonra güzel bi son bölüm yapıp öyle bitirselerdi"
hep böyle düşünmüşümdür...
işte yazdığım senaryolarlarla bunu yapmaya çalıştım kendi çapımda.
nihayet bitti...
nihayet dedim ama aslında bi yandan da üzülüyorum, bayağı bi alışmıştım,yazmak iyi geliyordu...

"Yeniden 7 Numara",ilerde baktığımda "vayy bee" diyeceğim belki çocuklarıma okutacağım, çok güzel bi hatıra olarak kalacak benim için...Smile

son kez yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Esma
Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 04, 2009 11:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kalpfatihi dedigin gibi biz de alismistik bu senaryolara ama her güzel seyin mutlaka bir sonu oluyor...

Sende yaz tatilini filan cikartirsin senede 1 yada ne bilim bayram filan... Düsün biseyler mutlaka bulursun sen...

Yoruma gelince, benim en cok begendigim cocuklara taktigin isimlerdi... Yani oyuncularin kendi isimkerini koyman kolay kolay akla gelicek bir fikir degil, hele cansunun ikizi olup isimlerin caglar ve güney olmasi... +1 düsünce süper Wink

Herzamanki gibi döktürmüssün yine konusmlar espiriler yerinde... Satilmis ve sabiti de son bölümde getirdigin icin daha bir renk katmis bu bölüme...

Bence de ilerde cocuklara anlatican süper bir ani olucak bu senin icin... Ellerine saglik Kalpfatihi...
ajns_79
Üye

MesajTarih: Sal Ekm 06, 2009 12:00 pm    Mesaj konusu: Tskr Kalpfatihi Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bir şekilde bitirmişsin senaryoyu.keşke devam etseydin Smile)
Başa dön
Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder MSNM
nebi_dc
Üye

MesajTarih: Cum Ekm 09, 2009 8:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Çok güzel ve çok duygusal bi son olmuş.. Smile

Fatiiiih,SEN ADAMSIN..!! Wink Wink
iki ucu çoklu denklem
Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 11, 2009 12:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bence Fatih in yazdığı senaryolar çekilmeli Hepsi 7 NUMARA Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder MSNM
ysmo
Üye

MesajTarih: Sal Ekm 13, 2009 11:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

duygu yuklu bi son olmus...bizde alısmıstık senin karalamalarına..keşke senin yüreğin kalemin kadar temiz olsaydı dünya...7 numara saflıgına yarasır bir final yaratmıssın.tebrik ederim
hadimli_42
Üye

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 9:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten cok güzel bir senaryo yazmısın kardes kutlarım Smile) dedigin gibi böyle güzel bir şekilde bitseydi daha iyi olurdu en azından dizideki karakterler son halli merak ettim şimdi neyse hepsine teşekür ederiz böylesi güzel bir diziyle bizleri sevindirdikleri için .
Başa dön
Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder MSNM
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Pano Ana Sayfası -> Senaryolar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız