| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Onur Forum Başkanı

|
Tarih: Prş Şub 12, 2009 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
VALİ.
2 gün önce sinemada izledim.Ve MAALESEF güzel ülkemin ne hale getirildiğini,ülkesini seven insanların nasıl ve niye öldürüldüğünü BİR KEZ DAHA hatırladım.
Tavsiye ederim.Ama açıkçası filmde Köprü dizisinden daha çok kişi görmeyi umuyordum. _________________ Birkez kazandık,birkez daha kazanabiliriz.
Mustafa Kemal ATATÜRK: Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. |
|
| Başa dön |
|
 |
ceyna Üye

|
Tarih: Pts Şub 16, 2009 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Recep İvedik 2 yi izledim.
Güldüm, bolca hemde, çokça küfür olduğunu düşünüyorum.
Sadece izleyin ,gülümseyin ve unutun. _________________ Konuşma , insanın aklı kullanma sanatıdır.
İstanbul seni bir kere de BEN fethedeceğim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Esma Üye

Kayıt: 27 Eyl 2005 Mesajlar: 2437 Şehir: Almanya / Hamburg
|
Tarih: Çrş Şub 18, 2009 8:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| olcisenol demiş ki: | | Esma demiş ki: | olcisenol tavsiyen icin saol...
maalesef benim öyle sinemaya gitmek gibi bir sansim yok... en azindan simdilik ama dvd di si ciktiginda kesin izlerim...
not aliyorum zaten tavsiye edilen filmleri... |
rica ederim.... dediğim gibi osmanlı cumhuriyeti işe yaramaz... ıssız adam izlenir....
buarada O ÇOCUKLARINI da izledim...evet çok küfürlüydü , yani küfürlü olması değilde yani bazı yerlerde küfürler öyle havada kaldı yani sırf küfür edilsin diye bi hava vardı filmde...ne biliym ama yine de izlenebilir bi film...daha doğrusu bomboş vaktinizi bu filmle geçirebilirsiniz....  |
evet simdide izledim ve begendigim icin tesekkürlerimi sunmak istiyorum... Müzikleri, ve konusu bence cok güzeldi.. Konusu bana bir arkadasimin hikayesini anlatti... Cok begendim  _________________ Önemli olan hata yapmak degil, yapilan hatalardan ders almak, tecrübe kazanmaktir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyahk Üye

|
Tarih: Prş Şub 19, 2009 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
recep ivedik.. gülmek için birebir..  |
|
| Başa dön |
|
 |
delimanyahk Üye

|
Tarih: Pts Mar 23, 2009 4:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
dün kardeş gibiydiler diye bir film izledim..güzel bir filmdi.. tavsiye ederim 141 dakika ama hiç anlamıyorsunuz o dakikalar nasıl geçmiş..eski bir film sanırım brad pitt bayağı bir gençti..  |
|
| Başa dön |
|
 |
emc_n Moderatör

|
Tarih: Cum May 01, 2009 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
slumdog millionaire
harika bir film..kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.. filmi izlerken sanki sizde orda yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz..mükemmel  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Seko Üye

|
Tarih: Sal May 05, 2009 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| emc_n demiş ki: | slumdog millionaire
harika bir film..kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.. filmi izlerken sanki sizde orda yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz..mükemmel  |
Evet bu filmi ben de izledim ve gerçekten harika bir film. Özellikle en başta küçük kız ve küçük çocuk harika oynamışlar, kesinlikle izlenmesi gerekilen bir film. _________________ Renginin bedeli; kanım olsun.
Kumaşının bedeli; tenim olsun.
Parıltısının bedeli; canım olsun.
Ayyıldızına, varlığım feda olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
naan Üye

|
Tarih: Sal May 05, 2009 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ip Man (2008)
Bu filmi dün seyredebildim sonunda.. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine..
Gerçekten çok güzel bir film.. Öncelikle yaşanmış bir olay anlatılıyor. Bruce Lee nin hocasının hayatı.. Ve o dönemde olan çin-japonya savaşı..
Kesinlikle tavsiye ederim..
Sanırım 2010da da Ip Man 2 vizyona girecekmiş.. _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
TANJUACI Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 28, 2009 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
TWILIGHT
Muhteşem bir aşk filmi. Kitabını okuyanlar vardır belki.Filmini izlemenin zevki apayrı. Serinin ikinci filmi New Moon adıyla Kasımda türk izleyicisiyle tekrar buluşacak. AŞK filmi izlemek istiyorum diyenlere şiddetle tavsiye edilir.
Not: Filmi izledikten sonra yok efendim ben çok beğendim bunun devamı nette yokmu, yok efendim torrentten bulamazmıyım, yok efendim kitabını alıyım ben sabredemem çok merak ediyorum falanda filanda diye zırlamak yok. New Moon (twilight 2) fragmanı yayınlandı ancak film vizyona tam olarak hazır değil.Eylül başı gibi yurt dışında kasımdada güzel ülkemde vizyona girecek. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
_3ira_ Üye
|
Tarih: Cmt Hzr 05, 2010 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pers Prensi : Zamanın Kumları
Oyununu oynayanlar için daha cazip gelebilir. Ama oynamayanlar da filmden gayet zevk alacaklardır. Aksiyonlu ve yer yer komik sahneleriyle, konusu ve oyuncularıyla, efekleriyle gayet güzeldi bence. İzlemenizi tavsiye ederim... _________________ !
!
!
06 vatan --- 34 mekan --- 61 yalan |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Forum Başkanı

|
Tarih: Pzr Hzr 06, 2010 1:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Başka dilde aşk.
Aslında izleyeli çok oldu ama ancak yazıyorum.Muhteşem bir aşk filmi,aşk temasının altında da bir çok konu işleniyor.Ve film öyle bir yerde bitiyor ki,sonu belli değil,tamamen seyirciye bırakılmış. _________________ Birkez kazandık,birkez daha kazanabiliriz.
Mustafa Kemal ATATÜRK: Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. |
|
| Başa dön |
|
 |
bestsenay Site Yöneticisi

|
Tarih: Sal Hzr 08, 2010 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Onur demiş ki: | Başka dilde aşk.
Aslında izleyeli çok oldu ama ancak yazıyorum.Muhteşem bir aşk filmi,aşk temasının altında da bir çok konu işleniyor.Ve film öyle bir yerde bitiyor ki,sonu belli değil,tamamen seyirciye bırakılmış. |
Bu filmde Mert Fırat'ın oyunculuğuna hayran kalmıştım.. _________________ yalnızlığa elbet alışır bedenim
yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
SENSİZLİK benim canımı acıtan.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Forum Başkanı

|
Tarih: Cum Hzr 11, 2010 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
| bestsenay demiş ki: | | Onur demiş ki: | Başka dilde aşk.
Aslında izleyeli çok oldu ama ancak yazıyorum.Muhteşem bir aşk filmi,aşk temasının altında da bir çok konu işleniyor.Ve film öyle bir yerde bitiyor ki,sonu belli değil,tamamen seyirciye bırakılmış. |
Bu filmde Mert Fırat'ın oyunculuğuna hayran kalmıştım.. | Bende,ama o dile alışıkmış bir arkadaşından dolayı. _________________ Birkez kazandık,birkez daha kazanabiliriz.
|
| Başa dön |
|
 |
aman mor koyun Üye

|
Tarih: Cum Hzr 18, 2010 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
A Moment To Remember
Genç yaşta Alheizmer olan bir kadın ile sevdiği adamın aşkını anlatıyor. Güzel bir filmdi. Kadının unutkanlığı ile başlayan bir aşk yine kadının unutkanlığı yüzünden bitiyor. Tabiki iki tarafında istemediği ama mecbur oldukları bir ayrılık...
Filmin sonunda adamın kadına yaptığı sürpriz (denmeyebelir belki de ama başka kelime gelmiyor aklıma) güzeldi. Gözümden yaş geldi.
 _________________ KEKLİĞİM KINALIDIR DAŞLARDAN SEKER
GÖNLÜMÜ BAĞLAMIŞTA ARDINDAN ÇEKER
EĞER ÖLÜM ALACAKSA Bİ GÜN BİZİ
ELİN ELİMDE GELSİN ÖRTSÜN İKİMİZİ |
|
| Başa dön |
|
 |
TANJUACI Üye

|
Tarih: Cum Hzr 18, 2010 4:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
izleyeceğim _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
_3ira_ Üye
|
Tarih: Cum Hzr 25, 2010 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Sözün Bittiği Yer
Turgut oğlu Umut’a bakabilmek için okul gösterilerine çıkan, hayatını müsamerelerde palyaçoluk yaparak kazanan bir oyuncudur. Oğlunun annesi Simay onu terk edip başka biriyle yaşamaya başlamış, gününü gün etmektedir. Bir gün yine gösterilerden birinin ortasında gelen bir telefonla Umut’un okulda fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Umut’a kan kanseri (lösemi) teşhisi konur. Artık Turgut’un tek bir amacı vardır: Oğlunun tedavisi için gerekli parayı bulmak. Bu olaylar olurken yıllar sonra Umut’un annesi Simay çıkagelmesi işleri Turgut için daha da içinden çıkılmaz bir hale sokar.
intersinema.com
Türk filmi severler için güzel bir film. Ben keyif alarak izledim. İzlemenizi tavsiye ederim  _________________ !
!
!
06 vatan --- 34 mekan --- 61 yalan |
|
| Başa dön |
|
 |
naan Üye

|
Tarih: Çrş Tem 07, 2010 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kelebek
Farklı ve güzel bir film. (farklı neye göre tabi )
Konunun anlatım tarzı, işlenişi çok güzel olmuş. Tavsiye eder miyim, ederim.. İzlenilesi bir film.. : )
“Derler ki… Burada bir kelebek kanat çırpsa, Atlantik’te fırtınaya sebep olabilir. İşte biz, her birimiz tıpkı o kelebek gibiyiz; fakat bir farkla. Bizim kelebeğimiz fırtınaya sebep olmaz. O, kanatlarını açar fırtınaya karşı koyar!”
Kelebek
Beyazperde _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|