| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
oracle Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 15, 2005 7:09 pm Mesaj konusu: 40. Bölüm |
|
|
bu bölüm için en sevdiğim bölüm diyebilirim kesinlikle. yanlış hatırlamıyorsam şöyle bişiler olmuştu. hatan varsa düzeltin...
" cansu haber vermeden eve çok gelmişti herkeste doğal olarak çok meraklanmış ve telaş içinde cansu yu arıyordu. eve geldiğinde neden haber vermedin gibisinden bazı tartışmalar geçmişti aralarında. bu bölümün asıl önemli noktası ise armağan da aynı şekilde evden çıkıp gezerken sokakta kolye satan biri ile tanışmıştı. hatta abartıp kendine bir kolye bile almıştı.
tanıştıklarının ertesi günüydü sanırım armağan bu kişiyle buluşmuştu yeniden ve eve gitmemişti.. saat iyice geç olduğu için evdekiler merak ve telaş içerisinde armağanı aramaya başladılar. tabi en başta haydar zaten haydar bulmuştu aramağanı. sahilde yanında o çocukla beraber..
işte bu bölümün ayrı bi yer tutmasının nedenide burada geçen haydar armağan ve kolyeci çocuk arasındaki repliklerdir ki bunlar tam ezberlemedim bu sitede bulmayı umut ediyordum ama olmadı belki başka birinde vardır da bunu okuduktan sonra o replikleri sitede güzel sözler bölümündeki hak ettiği yeri alır... |
|
| Başa dön |
|
 |
mayday Eski Site Admin

|
Tarih: Çrş Hzr 15, 2005 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biz bu bölüme kısaca "SARP" diyoruz..
Hatta hiç unutmam bir dönem toplaşıp o "Sarp" denen sevgili(!) arkadaşı bi güzel dövmeyi düşünmüştük..
Replikleri -benden önce yazan olmazsa eğer- yakın zamanda ekleyebilirim.. (Eklemek isteyen eklesin önemli olan kimin eklediği değil eklendiği)
Aynı zamanda o bölümle 7 Numara ilk tatilindenden dönmüştü..
Armağan saçlarını kızıla boyatmıştı ve bu bizi bir hoş etmişti..
Neyse fazla uzatmıyim.. _________________ 7 Numara | Kısa Devre | Ters Köşe | Çeşm-i Bülbül
Aşka inanan, masumiyetini yitirmeyen, dostluktan yana ve kahkahadan korkmayan herkese açık davet!..
·-·· ·- -· -·· --- ·-· --- |
|
| Başa dön |
|
 |
oracle Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 1:10 pm Mesaj konusu: 40. bölüm |
|
|
mayday hala sabırsızlıkla replikleri yazanı bekliyorum unutmadım inşallah... |
|
| Başa dön |
|
 |
mayday Eski Site Admin

|
Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 6:54 pm Mesaj konusu: Re: 40. bölüm |
|
|
Amanın.. Amanın..
Valla unutmuştum..
| 40. Bölüm demiş ki: | ...
Armağan- Haydar ne bu halin?
Haydar- Seni... Seni merak ettim, hepimiz ettik... Hem de çok merak ettik. Aramaya çıktıydım.
Armağan- Tamam, tamam... Ben iyiyim. Yok bişey.
Haydar- Eve dönecek misin?
Sarp- Dağlar öyle güzeldir ki şimdi.. Çocuklar annelerinin dönüşünü bekleyebilirler.
Haydar- Dağlar hasreti çoğaltır.
Sarp- Yıldızlara daha yakın olamazsın. Dağda uyurken samanyolunda uyuyor gibisindir.
Haydar- Ne yıldızlara dokunabilirsin, ne sevdiklerine... Dağlarda hepsi aynı mesafede uzaktır.
Armağan- Proje bitti mi?
Haydar- Bitmese de olur.
Sarp- Hadi Armağan, eve uğramadan gidelim. (Armağan'ın elini tutar...)
... |
Umarım affetmişsindir..
 _________________ 7 Numara | Kısa Devre | Ters Köşe | Çeşm-i Bülbül
Aşka inanan, masumiyetini yitirmeyen, dostluktan yana ve kahkahadan korkmayan herkese açık davet!..
|
| Başa dön |
|
 |
oracle Üye
|
Tarih: Prş Hzr 30, 2005 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| estafirullah affetmek ne kelime yaa affedilecek bişi değil saol ayrıca çok teşekkür ederim zahmet verdim sanada ama harbiden çok güzel laflar var burda yaa gözlerim dolmuştu izlerken.... tekrar saol |
|
| Başa dön |
|
 |
misboga Üye

|
Tarih: Cum Tem 01, 2005 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar Sarp beni bu bölümde deli ediyor!
Gerci o bölümde bence asil suclu Armagan ile ilgilenmeyen Haydar.
Ama Sarp in Armagan ile samimi olmasini kendime yedirememistim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ZBATUK Üye
|
Tarih: Cum Tem 01, 2005 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
aşk güzel şey yawww..
mayday diyalogları aktardıgın için çok sağol..
sen var ya kardeş.. birtanesin yawww.. _________________ NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI
BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
| Başa dön |
|
 |
hüzünlü yüz Üye

|
Tarih: Cmt Tem 02, 2005 11:23 am Mesaj konusu: |
|
|
| mayday demiş ki: |
Hatta hiç unutmam bir dönem toplaşıp o "Sarp" denen sevgili(!) arkadaşı bi güzel dövmeyi düşünmüştük..
|
yaa dostum deseydin adam toplardık(gerçi mevzu O olunca ben tek dahi cihana bedelimdir.... _________________ tutuşmuş bin/bir tümcenin kalbiyim; sözlerimden başka vasiyetim ve servetim yoktur! |
|
| Başa dön |
|
 |
mayday Eski Site Admin

|
Tarih: Cmt Tem 02, 2005 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hep söylüyorum ZBATUK o senin güzelliğin diye.. Dinlemiyosun ki..
Valla hüzünlü yüz öyle bi durum olsa forumca girerdik..
Ama gençliğine bağışladık arkadaşı.. _________________ 7 Numara | Kısa Devre | Ters Köşe | Çeşm-i Bülbül
|
| Başa dön |
|
 |
Uprocker Üye

|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 1:11 am Mesaj konusu: ya bu bölümde armağan ve o sarpın yaptıkları. |
|
|
ya sarp'a çok uyuz oldum bu bölümde ya armağan haydarı severken nasıl böyle birşey yapabilir ya o sahneler haydar hani görüo ya sarp armağanın elini tutuyor hiç unutmam içim öyle bi cız ettiki ne kadar gıcık biri bu sarp ya ama bu bölümde şu hata da var o sarp ve haydar arasında geçen konuşmadan sonra armağan haydar ve sarp arasında ne oluyor belli değil orda bi kopukluk var ve haydar üzgün yıkılmış bir şekilde eve dönüyor ve dizinin bölümü bittikten sonra 41.bölümde bu olayla ilgili hiçbişey belli edilmio bayağı bir kopukluk var orda herşey normalmiş gibi devam ediolar mantıklı gelmedi bana ama sarp ve armağana çok sinir oldum haydarında suçu vardı gerçi ama bence en büyük suçlu armağan orda sarp ta fırlama zaten neyse  _________________ Haydar'la Armağan'ın aşkının bir damlasını içime hapsedebilseydim...
www.curilla.co.cc |
|
| Başa dön |
|
 |
NesirPeker Üye
|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben hâlâ Armağan nasıl olur da Sarp'ı kabul etmez diye düşünüyorum... Ve tek bir yanıtım var: Armağan korkuyordu...
Gerçek bir aşkı, her haliyle yaşamaktan, kandi kurallarının dışına çıkmaktan, başka biri de olabileceğini görmekten korkuyordu. Çünkü Haydar'ın onu kayıtsız şartsız sevdiğini ve hep seveceğini biliyordu, riske girmedi...
Benim Armağan'la ilgili düşüncelerimi değiştiren ve onu gözümde küçülten bölümdür bu bölüm... Yazık olmuştu Sarp'a... _________________ "Çünkü sevdikçe beni
Sen kendini tanıdın" |
|
| Başa dön |
|
 |
Bat Salko Üye

Kayıt: 17 Nis 2008 Mesajlar: 478 Şehir: Razgrad, Bulgaristan
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 6:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence Haydar'in biraz sucu tamam ama. Armagan bence daha buyuk suclu. Daha dun tani$tigi biriyle sarma$ dola$ olmalar, el ele tutu$malar, gec saatlere kadar beraber olmalar. Bunlar hep bizim bildigimiz tanidigimiz Armagan'a haykiri $eyler. Hem Sarp hayati ciddiye alir gibi pek gozukmuyo, ne malum yarin Armagan'i birakip gitmeyecegi dimi.
Ben bu bolumu pek sevmem. Bolumun sonunda hakkaten de bi kopukluk var. Armagan eve geldigi halde Haydar niye o kadar uzgun. Armagan-Haydar-Sarp aradinda ne gecti. Konu$ma nasil devam etti anlayamadim. Ama heralde Haydar gene o etkili konu$malarindan birini yapip Armagan'in aklini ba$ina getirdi diye du$unuyom zannumca. Ama peki Sarp'a ne oldu, neden sonra hic goru$mediler.
Bir suru soru. Bu bolum cok eksik olmu$ zaten
|
 |
mst05 Üye
|
Tarih: Pzr Tem 06, 2008 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bu bölüm benim de gözümde Armağan'ın, Haydar'a olan aşkını bir hayli küçültmüştür.. Daha 5 bölüm önce Ağva'da Haydar ile muhteşem gün geçirmiş, onu çok seviyor ama 5 bölüm sonra dizi süresiyle 1 ay sonra falan hiç birşey olmamış gibi Haydar'a ihanet ediyor.. Zaten bir sorular havada kalıyor bu bölümde.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bat Salko Üye

Kayıt: 17 Nis 2008 Mesajlar: 478 Şehir: Razgrad, Bulgaristan
|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 7:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
40.Bolum Armagan ile Haydar arasinda ki a$ka bir geciktirici etkisi yapti zannimca. Hic dikkat ettiniz mi 40.Bolumden once hemen hemen her bolumde bir Armagan-Haydar ozel sahnesi vardi, fakat 40.Bolumden taaa 53.Bolume kadar aralarinda ne bi ozel konu$ma, ne de bi a$k sahnesi izleyebildik. Sanki Armagan Haydar'i Recep ile Sabit'ten ayirmaz hale gelmi$ti. Tabii bu biraz dizinin bendeki etkileyeciligini azaltti, uzdu. Ama 54.Bolum Armagan Haydar'i kaybedecegini anlayinca i$ler degi$ti. Onu ne kadar sevdigini yeniden farketti, iyi de oldu. 54.Bolumden sonra her$ey rayina oturdu tabiii. 54.Bolum muthi$, mukemmel. Bu bolumden sonra 40.Bolumun etkisi bitti heralde galiba sanursam ve yine bildigimiz Armagan-Haydar sahnelerine geri donuldu ve cok ta iyi oldu. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Çrş Nis 29, 2009 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
armağan karakterinin katledildiği,keşke olmasaydı dediğim tek yedi numara bölümü...ben o bölümü yok sayıyorum  _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
nebi_dc Üye

|
Tarih: Cum May 01, 2009 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kalpfatihi demiş ki: | armağan karakterinin katledildiği,keşke olmasaydı dediğim tek yedi numara bölümü...ben o bölümü yok sayıyorum  |
kısmen +1..
o bölümü yok saymıyorum ama Armağan o herife bu kadar kapılmamalıydı..  _________________ ' Beni biraz baladırdın gibi..!! ' |
|
| Başa dön |
|
 |
mihrî Üye
|
Tarih: Çrş Mar 17, 2010 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
güzel bölümdü.
Armağan'ın eve dönerken Sarp'a ne söylemiş ve Sarp bunu nasıl kabul etmiş olabilirdi aceba... |
|
| Başa dön |
|
 |
|