| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ysmo Üye

|
Tarih: Prş Arl 13, 2007 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
cansunun yusuf güdüğü püskürtme planlarını uygulamaya koyulduğu ve de netice itibariyle muaffakiyet sağlayamadığı bölüm...  _________________ Güzel anılar güzel filmlere benzerler,konularını unutsanızda başrolü oynayanları unutamazsınız... |
|
| Başa dön |
|
 |
TANJUACI Üye

|
Tarih: Prş Arl 13, 2007 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
MUVAFFAKİYET _________________

En son TANJUACI tarafından Pzr Arl 14, 2008 3:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
emre89 Üye
|
Tarih: Cum Arl 14, 2007 11:09 am Mesaj konusu: |
|
|
bence en komiği yusuf güdüğün cannsuyu lüx restoranta götürdüğü bölümdü..ya adam arabayı bile bedavaya getirmişti yok böyle bişi ama beratın kalkan şampiyonasına katılması için yardım toplamaya çalıştıktıkları bölümde aytenin bir anda koca bi repliği söyleyip sonra bayıldığı sahnede ben kopmuştum artk gülmekten..yerlere yatmıştım.hatırlayanlar olmuşur belki aranızda _________________ en büyük yedi numara nokta bitti.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ysmo Üye

|
Tarih: Cum Arl 14, 2007 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| TANJUACI demiş ki: | MUVAFFAKİYET |
ay ay ay ay simdi sana bi laf ederdim tanju efendi de yeri değil.hakkı devrim amcamızın veliahtı olmaya niyetli olabilebülürsün amaaaa yemezler... okadar harf yuta yuta bi gün mideni bozacaksın :lol:bozuk mideyle seni hakkı devrim amcam da kurtaramaz  _________________ Güzel anılar güzel filmlere benzerler,konularını unutsanızda başrolü oynayanları unutamazsınız... |
|
| Başa dön |
|
 |
g3rilla07 Misafir
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 2:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de bütün bölümleri güzeldi ama 75. bölüm bende biraz öne çıkmıştır ama bütün bölümlerinide çok seviyorum inşallah sesimizi dizideki bütün herkes duyuyordurda bu diziyi tekrar ekrana getirmeyi düşünüyorlardar dualarım bu dizinin ekrana tekrar gelmesi için bizi kahkaha mübtelası eden bu diziyi tekrar ekranda görmek ne kadar çok sevindirir
(gerçekten bağırmıyorsak büyük harf kullanmayalım..düzenleyen emc_n) |
|
| Başa dön |
|
 |
NesirPeker Üye
|
Tarih: Sal Hzr 24, 2008 10:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim en çok güldüğüm bölüm 64. Bölümdü. Yani Vahit Amcanın dişinin ağrıdığı bölüm...
Haydar müthişti... "Ani efkar basmalarına ispirto da iyi gelirmiş!"
Zaten dizi boyunca en çok Haydar'a gülmüşümdür... Asiye'nin doğum yaptığı bölümde de şöyle bir replik vardı:
"Bütün taksi duraklarını aradım, hiç boş ambulans kalmamış!" =))) _________________ "Çünkü sevdikçe beni
Sen kendini tanıdın" |
|
| Başa dön |
|
 |
eroltuna0810 Üye
|
Tarih: Sal Arl 09, 2008 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
| hangi bölümü hakkında konuşabilirsinki her bölümü güzeldi |
|
| Başa dön |
|
 |
TANJUACI Üye

|
Tarih: Pzr Arl 14, 2008 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| TANJUACI demiş ki: | MUVAFFAKİYET |
Hey gidi günler heyy..
pardon..sesli düşünmüşümde birden..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Azad Üye
|
Tarih: Pts Oca 26, 2009 2:20 pm Mesaj konusu: Re: cevap |
|
|
| number7andme demiş ki: | Doktur Albay İsmail Abü tabiikide bide Vefaat Vefaat Vefaat ( bölüm numaralarını vermeyeyim 7 numaracılar zaten anlayacaktır ) |
Hepiniz vefat edeceksiniz aslanımmmm...
Sen de bişiler sölesene Evren gardaş...
Muhteşem ya... |
|
| Başa dön |
|
 |
nebi_dc Üye

|
Tarih: Prş Oca 29, 2009 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cidden eğlenmediğim, komik bulmadığım bi bölüm yok ;ama Armağanın teyzesi mi halasımı ne gelmişti ya hani: işte o bölümü çok gereksiz buluyorum..  _________________ ' Beni biraz baladırdın gibi..!! ' |
|
| Başa dön |
|
 |
Esma Üye

Kayıt: 27 Eyl 2005 Mesajlar: 2437 Şehir: Almanya / Hamburg
|
Tarih: Cum Oca 30, 2009 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
nebi_dc belkide arada birde gereksiz bir bölüm olsun diye koydular...
Belki de armaganin yasamini anlatmak istediler... _________________ Önemli olan hata yapmak degil, yapilan hatalardan ders almak, tecrübe kazanmaktir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kalpfatihi Üye

|
Tarih: Çrş Nis 29, 2009 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
78. bölüm diyorum.
bilirsiniz,hani o bölümde vahit emmü çeliğin şarkısını söylüyor ya;noy nay nom nay no nay no na nay no nay no na naaa... diye işte o sahne benim yedi numarada en fazla güldüğüm sahnedir,aklıma geldikçe gülmem geliyo harika yaa  _________________ çünkü,sen benim bi parçamsın 7 Numara... |
|
| Başa dön |
|
 |
kiravsl Üye

|
Tarih: Pts Eyl 07, 2009 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Her bölüm güzel ama arada sıyrılanlar ilk aklıma gelen 43. bölüm mesela birbirlerine şaka yaptıkları hatta sonundaki iskelet sahnesinde yerlere yatmıştım, sonra 75. bölüm de harikaydı hatta vahit emmi odaya gelirken tvdeki 7 numara jeneriğini görünce tüylerim diiken diken olmuştu, ha bir de tatile gittikleri bölümde güzeldi ilk aklıma gelenler bunlar.... |
|
| Başa dön |
|
 |
mechuls Üye
|
Tarih: Sal Şub 02, 2010 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hıdır baba bölümü tabiki:)) |
|
| Başa dön |