| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jasmin Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 19, 2005 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar hepinize.Tuba abla,Gülden abla sizi çooooook seviyorum ben sizlerin hayranıyım.Ayça abla size helel olsun diyorum Hepiniz muhteşemsiniz,bir sorum var Nuray Uslu nerde
Düzeltme: Gerçekten bağırmıyorsak tüm harfleri büyük farkle yazmıyoruz. [Serkan] |
|
| Başa dön |
|
 |
misboga Üye

|
Tarih: Sal Ksm 22, 2005 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramiza hosgeldin jasmin!
Nuray Uslu ile alakali az önce ya Gülden ablanin yada Ayca ablanin yazdigini okudum. Teknoloji ile arasi pek iyi olmadigindan sanal alemde bizimle görüsemiyormus.
tekrar hosgeldin |
|
| Başa dön |
|
 |
jasmin Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 27, 2005 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkurler arkadaşim :lol:misboga |
|
| Başa dön |
|
 |
jasmin Üye

|
Tarih: Pzr Arl 04, 2005 2:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="jasmin"]Merhabalar hepinize.Tuba abla,Gülden abla sizi çooooook seviyorum ben sizlerin hayranıyım.Ayça abla size helel olsun diyorum Hepiniz muhteşemsiniz,bir sorum var Nuray Uslu nerde  |
|
| Başa dön |
|
 |
gulden Üye
|
Tarih: Sal Arl 20, 2005 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| çok teşekkürler jasmincim |
|
| Başa dön |
|
 |
muku hoca Üye

|
Tarih: Prş Arl 22, 2005 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="jasmin"] | jasmin demiş ki: | Merhabalar hepinize.Tuba abla,Gülden abla sizi çooooook seviyorum ben sizlerin hayranıyım.Ayça abla size helel olsun diyorum Hepiniz muhteşemsiniz,bir sorum var Nuray Uslu nerde  |
eeeeeeeeeeveeeeet nuray uslu nerde  |
|
| Başa dön |
|
 |
joshkirrby Üye
|
Tarih: Çrş Oca 25, 2006 5:46 pm Mesaj konusu: Kesinlikle |
|
|
| tubaerdem demiş ki: | tekrar herkese merhaba,
yeniden aranızda olmak benim için de çok güzel bir duygu.Teşekkür ederim.soruna cevap vermek isterim slmcyln,
tabiiki siz armağan erdem'i tanıyorsunuz ama bu durum tuba erdem'in o role kendinden birşeyler katmadığı anlamına gelmiyor.Sanırım siz daha çok armağan'ı biraz da tuba'yı tanıyorsunuz.
Bilmem asıl ben anlatabildim mi?
sevgiler |
tabii ki dediginiz(samimi olmamin sakincasi yoktur umarim)dedigin gibi oyuncular oynadiklari role kendilerinden de bir şeyler kattiklarinda o rol sevilir.biz sizin içtenliginizi sevdik ve acikcasi ben bu sekilde bi ortamda olmaktan cok mutluyum.hangi dizi fanlari dizi oyunculariyla bu sekilde konusabiliyor ki?
Forumda aktif olan tum oyuncu arkadaslara tesekkurler
eminim diger uyeler de benim gibi dusunuyordur ... |
|
| Başa dön |
|
 |
yakamoz0434 Üye

|
Tarih: Pts Ksm 02, 2009 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm tuba abla evet çok geç kaldım kimse artık gelmiyor sanırım ama bir umut benimki belkide geil okursunuz ve şunu bilin ve inanınki hayatım boyunca hiç bir oyuncudan bu kadar etkilenmedim siz ve Okan abi dışında gerçekten sizlerle sohbet etmek isterdim ama ben herzamnki gibi yine geç kaldım son otobüse _________________ SIRF HAYATA GICIK£IK O£SUN DİY€ H€RZAMAN GÜ££ÜN  |
|
| Başa dön |
|
 |
yeniceri38 Üye

|
Tarih: Pzr Arl 27, 2009 2:41 am Mesaj konusu: |
|
|
| yakamoz0434 demiş ki: | | slm tuba abla evet çok geç kaldım kimse artık gelmiyor sanırım ama bir umut benimki belkide geil okursunuz ve şunu bilin ve inanınki hayatım boyunca hiç bir oyuncudan bu kadar etkilenmedim siz ve Okan abi dışında gerçekten sizlerle sohbet etmek isterdim ama ben herzamnki gibi yine geç kaldım son otobüse |
+1 deyip bırakacaktım ama dayanamadım. ben de bu otobüsü geç farkettim tuba ablanın yazısını şimdi bile görünce heyecanlanırken o zamanlar kim bilir ne olurdu halim.forumu hala takip ettiğiniz inancındayım.hep dediğim gibi UNUTULMAYACAKSINIZ.. _________________ Hayat kaybetmekten korkmayanları seviyor galiba...Armağan (17.bölüm Haydar'a)
!!UNUTULMUYACAKSINIZ!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|