| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Serkan Kurucu Üye

|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 1:11 pm Mesaj konusu: Çeşm-i Bülbül haberi |
|
|
Çeşm-i Bülbül ile ilgili bir haber;
http://www.vatanim.com.tr/tv/detay.asp?id=2053
Haberdeki "tiyatro kurma" fikrini okuyunca bayağı merak sardı doğrusu. Kibariye sayesinde ömründe tiyatroyu aklına geitrmemiş kimseler bir iki oyun seyretmek ister mi
Önceden Engin ALKAN'ın oynadığı Oya Yüce'nin yazdığı bir dizide Kibariye'nin ne işi var diyordum. Forumda Engin ALKAN ve Ayça MUTLUGİL'in yazdıklarından sonra fikrim tam anlamıyla değiştiyse de şimdi daha bir sıcak bakıyorum diziye. Eminim bir kaç kişi sırf bunun sayesinde tiyatro izleyicisi olacak.
Belki bir gün biz de küçücük şehrimizde her hafta gidecek başka başka oyunlar bulabileceğız. |
|
| Başa dön |
|
 |
merhale Üye
|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
açıkçası bu diziyi bende çok merak etmeye başladım...konusu gerçekten umut verici , inanıyorumki çokta başarılı olacak.. _________________ güneşi gördün mü
gülümse,
sonra kar yağacağını bilsen bile. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZBATUK Üye
|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konusu itibariyle renk getireceği kesin... umarım güzel olur ve ters köşe ile aynı saatte olmaz  _________________ NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI
BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
| Başa dön |
|
 |
bestsenay Site Yöneticisi

|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ZBATUK demiş ki: | Konusu itibariyle renk getireceği kesin... umarım güzel olur ve ters köşe ile aynı saatte olmaz  |
valla benimde aklıma geldi bu konu,inşallah iki dizi aynı saatte başlamaz... _________________ yalnızlığa elbet alışır bedenim
yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
SENSİZLİK benim canımı acıtan.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Serkan Kurucu Üye

|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ters Köşe sanırım hafta içi her gün. Çeşm-i Bülbül ise haftada bir gün. Çakışma olasılığı çok yüksek değil mi? İkisi de Ters Köşe'nin sitesindeki değişle "Prime Time" dizisi. |
|
| Başa dön |
|
 |
mayday Eski Site Admin

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Vatana millete hayırlı olsun..
Umarım hakettikleri başarıyı yakalarlar..
Daha ne diyelim.. _________________ 7 Numara | Kısa Devre | Ters Köşe | Çeşm-i Bülbül
Aşka inanan, masumiyetini yitirmeyen, dostluktan yana ve kahkahadan korkmayan herkese açık davet!..
·-·· ·- -· -·· --- ·-· --- |
|
| Başa dön |
|
 |
7numara_hastasi Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet güzel bir dizi olacak gibi... Bakalım Ters köşeye sayılı günler kaldı... _________________ Ah nerede o eski forumlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
özkan Üye

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
İNŞALLAH HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYIZ _________________ Herkes hakettiği gibi YŞAR ve ÖLÜR
Tuba erdemi çook seviyorum!!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
TANJUACI Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 25, 2009 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dolaylıda olsa başlıkla alakalı sanırım.
Kanal D de yayınlanan Geniş Aile dizisini bilen yada izleyen çok fazla kişi olduğunu tahmin ediyorum. Dikkatimi çeken şey Kuddusi amcanın (yani cevahirin) evini çeşm-i bülbül deki bülbül ün evine çok benzetmem. Aynı yermi acaba yoksa banamı öyle geldi ? (biraz restore edilmiş sadece) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|